. COAC
El COAC posa a disposició dels col·legiats/des una sèrie de descomptes inclosos en la Quota Col·legial o bé en el Tram Complementari:

  1. Inclòs en la Quota Col·legial: descompte del 12,5% en els cursos de l´Escola Sert i 50% de descompte en el lloguer dels espais COAC
  2. Inclòs en el Tram Complementari: descompte del 25% en els cursos de l´Escola Srt i del 50% en la reproducció de documents de l´Arxiu Històric.

E-mail: rrcc@coac.cat
Web: www.arquitectes.cat

. SCOOT
L´empresa Scoot, empresa de vehicles elèctrics compartits ofereix descomptes als arquitectes col·legiats: Per 24,99 € els col·legiats que adquireixen un pack Scoot rebran l´equivalent a 30€ de crèdit.  Això es tradueix en un preu per minut de 0,12€, enlloc del preu estàndard de 0,15€ en el cas de les bicicletes elèctriques i un preu de 0,23€/min en el cas de les motos elèctriques, enlloc del preu estàndar de 0,28€/minut. 
E-mail: hola@scoot.com
Web: www.scoot.co/barcelona
Catàleg:Més informació...

. CAFÈS NOVELL
El món de Cafès Novell és el de seduir els sentits de les persones amb una tassa de cafè perfecte a la cafeteria, restaurants, empresa, llar i en tots el llocs on et vingui de gust.

Cafès Novell ofereix als arquitectes col·legiats descomptes especials per la cessió d´una cafetera a cost 0 i dels subministraments de cafès i tès.

Consulta el catàleg per veure les ofertes.


E-mail: jmestre@cafesnovell.com
Web: www.cafesnovell.com
Catàleg:Més informació...

Llistat de 1 - 3 / 33 empreses