Heu cercat per la lletra inicial: A Llistat de 1 - 3 / 3 empreses
Imprimir

.


Nom: ALBET I NOYA
Adreça: can vendrell de la codina, s/n
Població: 08739.Sant Pau d'Ordal (Subirats)
Telèfon: 682 288 548
Fax:
E-mail: visita@albetinoya.cat
Web: www.albetinoya.cat
Catàleg:Més informació...
  Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats, hem fet de les terrasses i les vinyes de les muntanyes d’Ordal el nostre segell més identificador. Elaborem vins tranquils i escumosos dins la Denominació d’Origen Penedès, avalats per una llarga tradició de cinc generacions a la finca de Can Vendrell de la Codina. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.

Vine a visitar-nos per descobrir el nostre passat, present i futur. Com a membre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya gaudiràs d’un 15% de descompte en totes les nostres activitats i vins. Per gaudir de la promoció cal identificar-se amb el carnet col·legial.

Tria la teva experiència aquí: https://www.albetinoya.cat/aventurers.php

.


Nom: APPLE
Adreça: plataforma on-line
Població: 08001.BARCEL0NA
Telèfon: 111111111
Fax:
E-mail: tiendaonline@microgestio.es
Web: microgestio.com/es/tienda
Catàleg:Més informació...
  APPLE ofereix descomptes preferents per a membres de la Intercol·legial en la compra on-line de productes Apple. A través de l´enllaç https://microgestio.com/DL/5f90f3553d950a843b5254fc4c746523 pots entrar directament a la botiga online, de manera personalitzada.

Caldrà posar el Codi Intercol·legial: VIPINTERCOLLEGIAL i registrar-se. A partir d’aquest moment reconeix com a membre de la intercol·legial.

Consulta el pdf adjunt amb les ofertes i descomptes.
Etiquetes: TECNOLOGIA

.


Nom: ARRÒS I PEIX
Adreça: via laietana, 13
Població: 08003.BARCELONA
Telèfon: 937978183
Fax:
E-mail: arrosipeix@gmail.com
Web: www.arrosipeix.cat
Catàleg:Més informació...
  Arròs i Peix és un restaurant especialitzat en peix, marisc i arrossos. La nostra principal característica és que també som peixateria i això ens permet oferir el producte més fresc sense intermediaris. Gambes de Palamós,Cloïsses de Galícia, Llamàntol de la Mediterrània… Els clients escullen el producte fresc de la nostra parada i els hi cuinem al seu gust.

Oferim un 10% de descompte qualsevol dia de la setmana sobre tot el ticket (abans d´impostos) presentant el carnet de col·legiat.
Etiquetes: RESTAURANT

Heu cercat per la lletra inicial: A Llistat de 1 - 3 / 3 empreses Imprimir