Heu cercat per la lletra inicial: B Llistat de 1 - 4 / 4 empreses
Imprimir

.


Nom: BANC SABADELL, SA
Adreça: avda. diagonal, 407 bis 1a planta
Població: 08008.BARCELONA
Telèfon: 902 120 504
Fax:
E-mail: bsautorenting@bancsabadell.com.
Web: www.bancsabadell.com
Catàleg:Més informació...
  A Banc Sabadell continuem amb la idea fer arribar a tots els professionals i particulars els beneficis del rènting. En aquest cas, amb la finalitat que en puguin aprofitar els avantatges a l’hora d’adquirir o renovar el seu vehicle, li facilitem una nova selecció amb una àmplia gamma de models.

L’autorènting consisteix en el fet de poder gaudir d’un vehicle a mitjà termini a canvi d’una quota mensual que inclou tot el que cal per poder-lo fer servir (excepte el combustible). En funció del termini i el quilometratge que vulgui, es calcula una quota fixa que dóna dret a utilitzar el vehicle que triï amb tot inclòs.
Etiquetes: FINANCES PROFESSIONAL

.


Nom: BCN CLÀSSICS
Adreça: enamorats, 35
Població: 08013.Barcelona
Telèfon: 93 342 6175
Fax:
E-mail: contacte@bcnclassics.cat
Web: www.bcnclassics.cat
Catàleg:Més informació...
  BCN Clàssics ofereix un ventall de descomptes en la compra de diferents tipus d´abonaments per a concerts tant al Palau de la Música com a l´Auditori.


De cara a la temporada 2019/2020 ofereixen —als arquitectes col·legiats i treballadors del COAC— un descompte en exclusiva d’un 5% més sobre el preu normal: del 20% en la compra d’un Abonament 3 concerts Auditori (Bayerischer Rundfunk, E.Kissin i London Symphony) del 15% en la compra d’un Abonament lliure de 6 concerts (a escollir d’entre els 7 concerts que resten) i del 20% en la compra d’un Abonament 4 concerts Palau (Somni d’una nit d’estiu, Missa Solemnis, Academy of St Martin in the Fields i Filh.Viena). Un 15% en l’Abonament lliure- 2 concerts (a escollir dels 7) i 15% en l’abo 2 concerts familiar

Per accedir a aquest descompte cal accedir a la pàgina web a través de l´enllaç que apareix al document pdf adjunt.

Etiquetes: CONCERTS

.


Nom: BESTOURS VIATGES
Adreça: consell de cent, 334-336
Població: 08009.Barcelona
Telèfon: 93 496 74 00
Fax: 93 487 57 58
E-mail: info@bestours.eslaura.marti@bestours.es
Web: http://www.bestours.es/
  BESTOURS VIATGES com agència que col·labora amb el Col·legi d´Arquitectes de Catalunya, oferirà els següents descomptes als col.legiats del COAC:

•Descompte del 8% sobre la programació propia de viatges vacacionals de Bestours: Tandem Luxury Travel i Travelkids
•Descompte del 6% sobre la programació de viatges vacacionals d´altres majoristes
•Elaboració d´ofertes personalitzades en viatges de turisme i de negoci.
Etiquetes: VIATGES

.


Nom: BLOOVS BARCELONA
Adreça: ronda president macià, 108-110
Població: 08302.MATARÓ
Telèfon: 627446533
Fax:
E-mail: angel@bloovsbarcelona.com
Web: www.bloovseyewear.com
Catàleg:Més informació...
  Bloovs Eyewear es una marca jove nascuda a Barcelona que busca donar un toc més dinàmic i desenfadat al mon de les ulleres de sol. Així doncs, totes les ulleres de la col·lecció custom arriben al mercat dotades d’un sistema d’intercanvi de lents i barnilles. Per que l’experiència de l’usuari sigui el més completa possible no comercialitzem una “ullera normal” sinó un pack que integra un frontal, dos jocs de vidres i dos parells de barnilles. D’aquesta manera, podràs adaptar les teves ulleres a les diferents situacions del teu dia a dia.
Bloovs Eyewear ofereix una promoció per a tots els arquitectes i treballadors on puguin aconseguir qualsevol de les nostres ulleres de sol amb un interessant descompte del 65% utilitzant el Codi:COAC en la compra on-line.
Etiquetes: COMERÇ

Heu cercat per la lletra inicial: B Llistat de 1 - 4 / 4 empreses Imprimir