Heu cercat per la lletra inicial: E Llistat de 1 - 2 / 2 empreses
Imprimir

.


Nom: EL CERCLE RESTAURANT
Adreça: carrer dels arcs, 5 1a planta
Població: 08002.BARCELONA
Telèfon: 93 624 48 10
Fax:
E-mail: c.soria@elcerclerestaurant.com
Web: www.elcerclerestaurant.com
Catàleg:Més informació...
  Situat al bell mig de Barcelona i en el mateix Reial Cercle Artístic, "El Cercle" és un multiespai gatronòmic que pretén unir el millor de la gatronomia, l´art i la cultura.

Quatre espais: "Les Quatre Estacions", "La Biblioteca", "La Barra" i "El Jardí" per experimentar la gastronomia en totes les seves vessants, sempre amb denominador comú: la recerca incansable del millor producte i la cura dels petits detalls.

Cada plat és una obra d´art que té darrera un estudi meticulós de la matèria prima, els seus orígens i sabors. Una excepcional tasca duta a terme per l´equip del jove xef Sergi Pelaó, que convertirà cad visita en una experiència gastronòmica única.
Etiquetes: RESTAURANT

.


Nom: EL TEMPS
Adreça: rambla de catalunya, 121 1-2 esc. esquerra.
Població: 08008.BARCELONA
Telèfon: 93 238 42 62
Fax:
E-mail:
Web: www.eltemps.cat
  En el marc de la celebració del seu 35è aniversari, la revista EL TEMPS ofereix subscripcions digitals gratuïtes de sis mesos a tots els col·legiats i col·legiades que hi estiguin interessats.

Per gaudir de la promoció, cal activar la subscripció gratuïtaen l´enllaç següent amb el codi 35 ANYS (tot en majúscula):https://www.eltemps.cat/subscripcions/promocio
Etiquetes: SUBSCRIPCIÓ

Heu cercat per la lletra inicial: E Llistat de 1 - 2 / 2 empreses Imprimir