Heu cercat per la lletra inicial: F Llistat de 1 - 2 / 2 empreses
Imprimir

.


Nom: FUNDACIÓ LA PEDRERA
Adreça: Ps. de Gràcia, 92
Població: 08008.BARCELONA
Telèfon: 93 214 25 76
Fax:
E-mail: info@lapedrera.com
Web: www.lapedrera.com
Catàleg:Més informació...
 


LA PEDRERA ESSENCIAL: visita audio-guiada immersiva que permet descobrir els espais més destacats de l’edifici: pati de les papallones, pati de les flors, terrat dels guerrers amb espectaculars vistes de 360º, àtic de la balena (exposició Gaudí) i pis dels veïns.

PVP per residents a Catalunya i membres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya = 10,80€ (aplicable al col·legiat + 1 acompanyant ). És requisit indispensable presentar el carnet de col·legial per a les compres presencials. Per a la compra online cal introduir el codi promocional: COLARQ

Promoció vàlida del 18 de setembre al 31 de desembre del 2020. 

https://www.youtube.com/watch?v=utaTcNq2mHs&t=7s

Etiquetes: MUSEU OCI

.


Nom: FX ANIMATION
Adreça: D´Àvila, 41 bis
Població: 08005 .BARCELONA
Telèfon: 93 481 43 91
Fax:
E-mail: info@fxanimation.es
Web: onlinearchvizschool.es/
Catàleg:Més informació...
  FX Animation Barcelona ArchViz School, és una escola pionera en el sector de la formació en visualització arquitectònica 3D i en temps real amb més de 13 anys d´experiència.  FX Animation ofereix la possibilitat de completar el teu perfil professional gràcies a una formació d´alt rendiment en modalitat online en viu.


Els seus Màsters i Cursos especialitzats en render fotorrealista, temps real i realitat virtual, et permetran dominar els softwares punters del sector (3DSMax, V-Ray, Forest Pack, RailClone i Unrealamb gran profunditat tècnica i visual, que et permetran realitzar amb gran qualitat, qualsevol tipus de projecte de visualització d´espais.  

Etiquetes: FORMACIÓ

Heu cercat per la lletra inicial: F Llistat de 1 - 2 / 2 empreses Imprimir