Heu cercat per la lletra inicial: G Llistat de 1 - 2 / 2 empreses
Imprimir

.


Nom: GOETHE-INSTITUT BARCELONA
Adreça: roger de flor, 224
Població: 08025.BARCELONA
Telèfon: 932926000
Fax:
E-mail: cursos-barcelona@goethe.de
Web: www.goethe.de/barcelona
Catàleg:Més informació...
 

CURSOS D´ALEMANY - PRIMAVERA 2024

El Goethe-Institut és l´Institut Oficial de Cultura de la República Federal d´Alemanya al món. Fomenta la difusió de l´idioma alemany a l´estranger així com l´intercanvi i la cooperació cultural internacional.

El Goethe-Institut ofereix un 15% de descompte als treballadors i col·legiats del COAC sobre el preu d´inscripció als cursos que ofereix al quadrimestre de primavera (febrer - juny 2024).

Cursos d’alemany de tots els nivells i especials (cursos presencials estàndard, club de lectura, perfeccionament de gramàtica A1-B1, cursos de preparació per als exàmens oficials d’alemany - sempre amb el nostre professorat nadiu i especialitzat):  https://www.goethe.de/ins/es/es/sta/bcn/kur.html​

Exàments oficials d´alemany: www.goethe.de/barcelona/examens

Per inscriure-us als cursos ho podeu fer a través de la pàgina web prèvia identificació com a col·legiat/da a través del mail: cursos-barcelona@goethe.de


Etiquetes: IDIOMES

.


Nom: GRIMALDI TOUROPERATOR ESPAÑA SL
Adreça: moll costa s/nª terminal grimaldi lines
Població: 08039.BARCELONA
Telèfon: 625 364 197
Fax:
E-mail: vlopez@grimalditour.com
Web: www.grimaldi-lines.com
Catàleg:Més informació...
  A través de la Intercol·legial, Grimaldi Lines ofereixen un 12% de descompte en la compra de connexions marítimes de Grimaldi a Itàlia, Sardenya, Grècia, Sicília i Tunísia.  S´aplicarà un 10% de descompte en connexions marítimes des de/a: Cagliari, Napoli, Palermo, Civitavecchia, Càller i Arbatax.


Aquestes reserves es tramitaran al web http://www.grimaldi-lines.com/es introduint el codi assignat a la casella promocional: ICC1BR6A.


Etiquetes: OCI

Heu cercat per la lletra inicial: G Llistat de 1 - 2 / 2 empreses Imprimir