Heu cercat per la lletra inicial: G Llistat de 1 - 2 / 2 empreses
Imprimir

.


Nom: GILDA
Adreça: ferlandina,30 baixos
Població: 08001.BARCELONA
Telèfon: 93 342 82 84
Fax:
E-mail: info@gildabcn.com
Web: www.gildabcn.com
  La PELUQUERÍA GILDA ofereix a tots els col·legiats del COAC un descompte del 20% en tots els serveis de tallar i assecar. Els nostres estils van des del més tradicional al més avantguardista. Som unisex, oferim maquillatges i pentinats especials per a casaments o celebracions i massatges.
Etiquetes: ESTÈTICA

.


Nom: GOETHE-INSTITUT BARCELONA
Adreça: roger de flor, 224
Població: 08025.BARCELONA
Telèfon: 932926000
Fax:
E-mail: cursos-barcelona@goethe.de
Web: www.goethe.de/barcelona
Catàleg:Més informació...
 

CURSOS D´ALEMANY EN LÍNIA - ÚLTIM TRIMESTRE 2020

El Goethe-Institut és l´Institut Oficial de Cultura de la República Federal d´Alemanya al món. Fomenta la difusió de l´idioma alemany a l´estranger així com l´intercanvi i la cooperació cultural internacional.

El Goethe-Institut ofereix un 15% de descompte als arquitectes col·legiats sobre el preu d´inscripció als cursos d´alemany en línia i presencials d´aquest proper quadrimestre 2020-2021.

Mentre no sigui possible dur a terme cursos presencials, el Goethe-Institut Barcelona ha desenvolupat i ofereix un nou format de cursos Blended Learning.   Aquests nous cursos d´alemany consisteixen en sessions virtuals en directe i unitats d´autoaprenentatge tutoritzades a la plataforma del Goethe-Institut.  En el recorregut us hi acompanyarà, donant-vos suport, el seu personal docent qualificat en l´ensenyament de l´alemany com a llengua estrangera.

Per inscriure-us als cursos ho podeu fer a través de la pàgina web prèvia identificació com a col·legiat/da a través del mail: cursos-barcelona@goethe.de


Etiquetes: IDIOMES

Heu cercat per la lletra inicial: G Llistat de 1 - 2 / 2 empreses Imprimir