Heu cercat per la lletra inicial: T Llistat de 1 - 1 / 1 empreses
Imprimir

.


Nom: TEATRE AKADÈMIA
Adreça: buenos aires, 47-49
Població: 08036.BARCELONA
Telèfon: 93 495 14 47
Fax: 93 495 14 47
E-mail: info@teatreakademia.cat
Web: http://www.teatreakademia.cat/
Catàleg:Més informació...
  El Teatre Akadèmia va néixer de la intenció i necessitat de donar vida a una sala que conjugués els clàssics de la dramatúrgia universal amb un teatre de més tarannà innovador i contemporani. En aquest sentit, aquesta sala pretén ésser un espai de trobada creativa i de reflexió on artistes i públic general pugui intercanviar punts de vista diferents i reflexionar sobre els processos creatius.

Espectacle en promoció: "ASSAIG A LA LUCIDESA", dirigida per Roger Julià.

ENTRADES A 12€ PER A LES FUNCIONS DEL 19 AL 22 de setembre.a través d´aquest enllaç: http://bit.ly/ASSAIG 


De dimecres a dissabte: 20.30 h / Diumenge: 18 h

19/9 Col·loquiPost-Funció amb la companyia de l’espectacle. Moderat per Jumon Erra:dramaturg, director i encarregat de fer l’adaptació d’Assaig sobre la lucidesa


25/9 Col·loqui Post-Funció

Espectacle en català

Sinopsi

Fa quatre anys, a la capital, unaplaga de ceguesa va fer aflorar el millor i el pitjor dels ciutadans i delsgovernants. Només una dona ho va veure tot. Ara, quatre anys després, elsciutadans són cridats a les urnes i, de manera aparentment espontània, votenmassivament en blanc. Aquest qüestionament implacable als partits que gestionenla democràcia generarà un pols violent entre el poder i la ciutat. La dona queho va veure tot encara hi és. I continua veient-ho tot.

Assaig sobre la lucidesa és la segona part del cèlebre Assaig sobrela ceguesa, obra amb la qual José Saramago va un pas més enllà en la sevamirada crítica als mecanismes del poder i va posar en el punt de mira lacorrupció del sistema democràtic.

L’adaptació teatral que proposem ens confronta amb la faula saramaguiana.L’obra se’ns fa absolutament vigent, després de les revoltes ciutadanesesdevingudes al món en els darrers deu anys, i posa de relleu el debatnecessari entorn de l’anomenada “democràcia real”.

Etiquetes: TEATRE

Heu cercat per la lletra inicial: T Llistat de 1 - 1 / 1 empreses Imprimir