Heu cercat per la lletra inicial: T Llistat de 1 - 1 / 1 empreses
Imprimir

.


Nom: TEATRE AKADÈMIA
Adreça: buenos aires, 47-49
Població: 08036.BARCELONA
Telèfon: 93 495 14 47
Fax: 93 495 14 47
E-mail: info@teatreakademia.cat
Web: http://www.teatreakademia.cat/
Catàleg:Més informació...
  El Teatre Akadèmia va néixer de la intenció i necessitat de donar vida a una sala que conjugués els clàssics de la dramatúrgia universal amb un teatre de més tarannà innovador i contemporani. En aquest sentit, aquesta sala pretén ésser un espai de trobada creativa i de reflexió on artistes i públic general pugui intercanviar punts de vista diferents i reflexionar sobre els processos creatius.

Espectacle en promoció: LA VENUS DE LES PELLS, (del 10 de març a l´11 d´abril del 2021) de David Ives i direcció de Guido Torlonia. Entrades amb descompte del 20% per les funcions de l´11 al 14 de març. Per comprar l´entrada pots clicar aquí: https://bit.ly/ENTITATSCOLABORADORESdte20 

Sinopsi

Considerada com una de les millors obres de Broadway dels últims anys, La Venus de les pells ha estat un èxit tant de crítica com de públic.Roman Polanski adapta l’obra teatral de David Ives i la porta al cinema l’any 2013. L’any següent Polanski va ser nominat durant la 39a edició dels Premis César en la categoria de Millor Director.

La història presenta un jove i ambiciós dramaturg que està desesperat per trobar l’actriu que haurà de representar el personatge femení de la seva adaptació de La Venus de les pells, de Leopold von Sacher-Masoch; obra que obrirà les portes al concepte del masoquisme. Ja fora de convocatòria, apareix Vanda, una jove actriu que sembla no encaixar en el paper. Tanmateix, convenç l’autor i comença una aventura que els portarà pels terrenys del poder, la seducció, el misteri, barrejant realitat i ficció, veritat i mentida. Fent ús de la intel·ligència, l’humor i la foscor, trepitjaran constantment les fronteres de la dominació posant de relleu el dominador i el dominat. Acabaran on possiblement no havien previst.

Etiquetes: TEATRE

Heu cercat per la lletra inicial: T Llistat de 1 - 1 / 1 empreses Imprimir