Heu cercat per la lletra inicial: T Llistat de 1 - 1 / 1 empreses
Imprimir

.


Nom: TEATRE AKADÈMIA
Adreça: buenos aires, 47-49
Població: 08036.BARCELONA
Telèfon: 93 495 14 47
Fax: 93 495 14 47
E-mail: info@teatreakademia.cat
Web: http://www.teatreakademia.cat/
Catàleg:Més informació...
  El Teatre Akadèmia va néixer de la intenció i necessitat de donar vida a una sala que conjugués els clàssics de la dramatúrgia universal amb un teatre de més tarannà innovador i contemporani. En aquest sentit, aquesta sala pretén ésser un espai de trobada creativa i de reflexió on artistes i públic general pugui intercanviar punts de vista diferents i reflexionar sobre els processos creatius.

Espectacle en promoció: PER UN SÍ o PER UN NO, de Nathalie Sarraute amb Isabelle Bres i Maria Pau Pigem al repartiment.  Entrades a 15 euros per les funcions del 16 al 24 de gener. Per comprar l´entrada pots clicar aquí: http://bit.ly/PERUNSIOPERUNNOpromo . Espectacle en català amb una durada de 60 minuts.

Sinopsi

Al teatre, quan el públic entra, una dona espera l´arribada de la seva millor amiga.  La seba relació, una amistat de molts anys, passa per un moment particularment tens.  Espera trobar-se amb ella aquí.  L´escena, aquest gran espai d´intimitat en què afloren els moviments més subtils de l´ànima i del pensament catalitzarà tot el que les separa amb una violència inesperada. I de l´escletxa oberta, també n´aflorarà allò que les uneix.  "Per un si o per un no", doncs, serà una funció que no comença o si més no, que no passa fora sinó dins de cadascuna de les espectadores que hi són invocades o en tot cas, convocades.

Etiquetes: TEATRE

Heu cercat per la lletra inicial: T Llistat de 1 - 1 / 1 empreses Imprimir